KJØPSVILKÅR OG PERSONVERN

Disse generelle vilkårene gjelder når du som forbruker (”kunden” eller ”du”) gjør et kjøp fra BADSTUFERGEN på www.Badstufergen.no eller på en av BADSTUFERGENs lokasjoner i Norge. Vilkårene er gjeldende for besøk og reservasjoner i BADSTUFERGENs badstubåt, apper, nettsiden Badstufergen.no, samt kontakt med kundesupport eller via sosiale medier.  

FORBRUKERKJØP

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp kan disse lovene søkes opp på lovdata.no.Ved å bruke nettsiden og/eller legge inn en bestilling, godtar du å følge bestemmelsene som er angitt i vilkårene. Forviss deg om at du har lest og forstått vilkårene før du legger inn bestillingen. Det at produkter eller tjenester tilbys på nettsiden på et bestemt tidspunkt, er ingen garanti for at alle produkter eller tjenester alltid er tilgjengelige. Vi forbeholder oss retten til når som helst å slutte å selge et produkt og tar forbehold om at produkter ikke er tilgjengelige til enhver tid. BADSTUFERGEN forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene etter behov uten forhåndsgitt varsel. Versjonen av vilkårene som gjelder for din bestilling, er versjonen som er tilgjengelig på nettsiden på bestillingstidspunktet.

PRISER

Ved bestilling via nettsiden gjelder prisene som er angitt. Alle priser er i norske kroner (NOK) og inkluderer MVA, som for øyeblikket er på 25 %. Hvis MVA-satsen som gjelder på bestillingsdatoen endres etter at bestillingen er gjort, vil denne endringen bli gjenspeilet i prisen på varene, uten at du informeres om dette. Prisene som angis på kundens bestillingstidspunkt gjelder gjennom hele kjøpsprosessen. Det tilkommer ingen øvrige skatter eller avgifter. Ved åpenbar feil prissetting grunnet teknisk eller menneskelig feil, forbeholder BADSTUFERGEN seg retten til å annullere en ordre og tilbakebetale kunden.

KJØPSVILKÅR OG KUNDEOPPLYSNINGER

For å kunne gjennomføre et kjøp via nettsiden må du godta vilkårene.

Ved å godta vilkårene forplikter du deg til å følge vilkårene, samt at du godtar at du har lest informasjonen om BADSTUFERGENs behandling av personopplysninger nedenfor og gitt samtykke til bruken av informasjonskapsler. En avtale om kjøp, som disse vilkårene regulerer, inngås først når BADSTUFERGEN har bekreftet bestillingen skriftlig til din oppgitte e-postadresse (”ordrebekreftelsen”). Du oppfordres til å ta vare på ordrebekreftelsen for eventuelle henvendelser til BADSTUFERGEN i fremtiden.

Avtalen du inngår i forbindelse med en bestilling, omfatter bare betaling for den aktuelle reservasjonen, og når bookingen og besøket er gjennomført har ikke kunden noen ytterligere betalingsforpliktelser overfor BADSTUFERGEN.

Vilkårene gjelder imidlertid fremdeles mellom partene for de kjøpte tjenestene/varene. Hvis BADSTUFERGEN av en eller annen grunn ikke kan gjennomføre reservasjonen eller levere en vare, vil BADSTUFERGEN informere deg om dette snarest og være behjelpelig med å finne et nytt tidspunkt for besøket.

BADSTUFERGEN tar ikke imot avbestillinger og enhver endring i en reservasjon må skje senest 72 timer før besøket skal finne sted. Reservasjon kan føres over til et annet navn kostnadsfritt. Endringer i reservasjonen skal gjøres ved å benytte lenken i bookingbekreftelsen. Gjelder kjøpet gavekort fra nettsiden og BADSTUFERGEN allerede har mottatt betaling for en slik bestilling, vil vi tilbakebetale det aktuelle beløpet ved hjelp av samme betalingsmåte som du brukte da du la inn bestillingen i den grad dette er mulig.

Angrerett for kjøpt av gavekort er alltid 14 dager i henhold til angrerettloven. BADSTUFERGEN sender automatisk ut ordrebekreftelse rett etter en reservasjon er gjennomført. Reservasjoner kan gjøres på nettsiden og betales med kredittkort. Ved booking av fellesbadstue er det mulig å betale med Vipps ved kai/påstigning om du ikke har forhåndsbestilt. Dette forutsetter at det er ledige plasser. Kunden bekrefter at opplysningene som kunden fyller ut, er riktige og fullstendige.

Kunden har ansvaret for uriktig utfylte opplysninger. Informasjon om BADSTUFERGENs behandling av personopplysninger er angitt nedenfor, og er en del av disse vilkårene.

BETALING

Du kan hos oss velge to trygge betalingsmetoder: 1) Kortbetaling via Stripe: kredittkort ved betaling. Beløpet trekkes fra kortet samme dag som bestilling blir gjort. 2) Vipps ved drop-in på fellesbadstue ved kai/ombordstigning. Kontanter aksepteres ikke. BADSTUFERGEN har dermed aldri tilgang til kortinformasjonen og kan derfor ikke registrere eller lagre kortopplysningene.

ANGRERETT, BYTTERETT, REKLAMASJON OG RETUR

BADSTUFERGEN tar ikke imot avbestillinger og enhver endring i en reservasjon må skje senest 72 timer før besøket skal finne sted.

Vi vil være behjelpelig med å finne et nytt tidspunkt for besøket opp til ett år frem i tid. Reservasjon kan også føres over til et annet navn kostnadsfritt.

Endringer i reservasjonen skal gjøres ved å følge lenke i bookingbekreftelsen mottatt på e-post. Angreretten for tjenester gjelder ikke ved enkeltstående tjenester som gjelder på et bestemt tidspunkt eller innenfor en bestemt periode, jf. angrerettloven § 19. Det er samme prinsipp som hvis du kjøper en kino-, konsert- eller flybillett.

Ved kjøp av varer på nettsiden har kunden alltid 14 dager angrerett i henhold til angrerettloven. Angreretten gjelder ikke for følgende typer varer: (a) varer med brutt forsegling som ikke kan leveres tilbake av helsemessige eller hygieniske årsaker (for eksempel badetøy og lignende produkter).

Du har rett til å bytte en bestilt vare hvis du informerer BADSTUFERGEN om dette senest innen 14 dager etter at du eller din representant har mottatt varen.

Bytteretten gjelder ikke for følgende varer: (a) varer med brutt forsegling som ikke kan byttes av helsemessige eller hygieniske årsaker (for eksempel badetøy og lignende produkter).

ALDERSGRENSE

BADSTUFERGEN ekspederer ikke kjøp og reservasjoner til personer under 18 år. Forbrukere under 18 år må være i følge med foresatt.

HVA VI BRUKER DINE PERSONOPPLYSNINGER TIL

BADSTUFERGEN står ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som kunden gir til BADSTUFERGEN. I henhold til personopplysningsloven (1998:204) og EU-direktiv 94/46/EF. Kundens opplysninger brukes for at BADSTUFERGEN skal kunne oppfylle sine plikter overfor kunden, slik som å ta i mot kundens bestillinger via nettsiden, gi kunden god service, ulike markedsføringsaktiviteter som f.eks. utsendelse av nyhetsbrev og tilbud som er tilpasset for kunden.

BADSTUFERGEN dokumenterer også kommunikasjonen med kunden i tilfeller der kunden kommer med en reklamasjon eller har andre spørsmål. Dette for å kunne yte servicen som kunden forventer av BADSTUFERGEN. Mer spesifikt trenger BADSTUFERGEN dine personopplysninger til følgende formål:

1) For å kunne ta imot og behandle dine reservasjoner og bestillinger via nettsiden (f.eks. navn, adresse, fødselsdato og bankopplysninger)

2) For å kunne informere om eventuelle endringer i reservasjonen via SMS (f.eks. mobilnummeret)

3) For å kunne sende ut markedsføringsmateriell, f.eks. nyhetsbrev (f.eks. e-postadresse, navn)

4) For å kunne kontakte deg ved spørsmål rundt reservasjonen/bestillingen eller kjøpet for øvrig (f.eks. telefonnummer, navn)

5) For å kunne svare på spørsmål og informere deg om nye eller endrede tjenester (f.eks. e-postadresse)

6) For å kunne analysere personopplysningene og tilby relevant markedsføring, tilbud og informasjon (f.eks. navn, kjøpevaner, e-postadresse)

7) For å kunne bekrefte at du er gammel nok til å handle på nettet (f.eks. fødselsdato)

Opplysningene lagres bare så lenge det kreves for å kunne utføre tjenestene eller så lenge det er tillatt etter loven. Vi kan ikke fjerne dine data når det finnes et juridisk lagringskrav (f.eks. bokføringsloven) eller når det foreligger en rettslig grunn til å beholde bestemte data, f.eks. et pågående avtaleforhold.

DINE RETTIGHETER

BADSTUFERGEN beskytter dine personopplysninger ved hjelp av kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funksjon som gjør at all informasjon som sendes mellom kjøperen og selgeren, krypteres. BADSTUFERGEN utvikler kontinuerlig sikkerhetstiltak for å følge med på den teknologiske utviklingen.Ved kortkjøp samarbeider vi med en betalingsformidler som bl.a. bidrar med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp opp mot banken. Betalingsformidleren behandler betalingskortinformasjonen på riktig måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS. Håndtering i henhold til denne standarden innebærer at opplysningene håndteres på en svært sikker måte.

HVEM HAR TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGER?

BADSTUFERGEN vil ikke formidle, selge eller bytte dine opplysninger med en tredjepart. Personopplysninger kan bli delt med organisasjoner som speditører, betalingsformidlere, kredittopplysnings- eller inkassoselskaper for kredittvurdering, identitetskontroll, overvåking av kredittverdighet og overdragelse av fordringer.

Hvis personopplysninger håndteres i strid med personopplysningsloven, har kunden rett til å be om at opplysningene rettes, sperres eller slettes.

Postadresse:
BADSTUFERGEN AS Reichweinsgate 24D, 2609 Lillehammer

Du kan når som helst trekke tilbake din tillatelse til at vi bruker dine opplysninger i markedsføringsøyemed.

HVORDAN VI BESKYTTER DINE PERSONOPPLYSNINGER

BADSTUFERGEN beskytter dine personopplysninger ved hjelp av kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funksjon som gjør at all informasjon som sendes mellom kjøperen og selgeren, krypteres.

BADSTUFERGEN utvikler kontinuerlig sikkerhetstiltak for å følge med på den teknologiske utviklingen.Ved kortkjøp samarbeider vi med en betalingsformidler som bl.a. bidrar med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp opp mot banken.

Betalingsformidleren behandler betalingskortinformasjonen på riktig måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS. Håndtering i henhold til denne standarden innebærer at opplysningene håndteres på en svært sikker måte.

INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres første gang du besøker et nettsted. Under senere besøk hentes tekstfilen fra datamaskinen eller mobilen.

Det finnes to typer informasjonskapsler; permanente og midlertidige (såkalte øktbaserte informasjonskapsler). Permanente informasjonskapsler lagres som en fil på datamaskinen eller mobilen en bestemt tid. Øktbaserte informasjonskapsler lagres midlertidig og forsvinner når du lukker nettleseren. BADSTUFERGEN bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle ditt besøk på nettsiden. Vi bruker ikke informasjonskapsler for å lagre personlig informasjon eller for å gi ut opplysninger til tredjeparter. BADSTUFERGEN bruker permanente informasjonskapsler for å lagre ditt valg av startside.

Vi bruker øktbaserte informasjonskapsler for å kontrollere om du har lagt en vare i handlekurven og når du bruker produktfiltreringen.Du kan enkelt slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller mobilen via nettleseren. Instruksjoner om hvordan man håndterer og fjerner informasjonskapsler finner du normalt i hjelpeteksten for nettleseren. Du kan velge å slå informasjonskapsler helt av eller få en melding hver gang en ny informasjonskapsel sendes til datamaskinen eller mobilen. Hvis du velger å slå av informasjonskapsler, vil du ikke kunne bruke alle funksjonene på nettsiden. Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler til å samle inn statistikk i analyseverktøy som f.eks. Google Analytics. Informasjonskapslene som brukes, er permanente eller midlertidige (øktbaserte informasjonskapsler).

De permanente informasjonskapslene lagres på datamaskinen eller mobilen i maksimalt 24 måneder.

KOBLINGER

Nettsiden kan også inneholde koblinger til andre nettsider som er utenfor BADSTUFERGENs kontroll. BADSTUFERGEN har ikke ansvar for integritetsbeskyttelse eller innholdet på disse nettsidene. Koblingene skal bl.a. gjøre det lettere for deg å finne informasjon på bestemte områder.

KOMMENTARER

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

INNHOLD PÅ NETTSIDEN, OPPHAVSRETT OG RETTIGHETER

BADSTUFERGEN tar forbehold om eventuelle tekst- og bildefeil på nettsiden. Alle immaterielle rettigheter, slik som varemerker og opphavsrett på nettsiden, tilhører BADSTUFERGEN eller deres lisensgivere. Informasjonen er beskyttet gjennom lov med hensyn til f.eks. opphavsrett, markedsføring og varemerker. Dette innebærer at verken hele eller deler av innholdet kan kopieres eller brukes, annet enn til kundens personlige og ikke-kommersielle formål, uten forhåndsgitt skriftlig godkjenning fra BADSTUFERGEN.

OVERDRAGELSE

BADSTUFERGEN forbeholder seg retten til å overdra til tredjepart eller pantsette betalingsfordringer, inkludert avbetalinger, som har oppstått i forbindelse med leveranse av en vare.

KLAUSULERS GYLDIGHET

Hvis en eller flere bestemmelser i denne avtalen er ugyldige eller dømmes til å være virkningsløse av en domstol eller tilsynsmyndighet, skal dette ikke påvirke gyldigheten av de gjenværende avtalebestemmelsene.

TVISTER

Tvister i forbindelse med denne avtalen og som angår avtalens gyldighet, skal prøves i norsk allmenn domstol og i henhold til norsk lov. Hvis du er misfornøyd med en vare du har kjøpt, ber vi deg reklamere på varen i henhold til retningslinjene for reklamasjon ovenfor. BADSTUFERGEN vil prøve reklamasjonen og svare deg. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med BADSTUFERGENs vurdering, kan du som forbruker søke om å få saken prøvd av forbrukerombudet. BADSTUFERGEN følger beslutningen til forbrukerombudet. Du finner mer informasjon hos forbrukerombudet på www.forbrukerombudet.no.

HVEM VI ER

BADSTUFERGEN AS, organisasjonsnummer 926 830 570.Hovedkontoret er registrert med adresse: Reichweinsgate 24D, 2609 Lillehammer.

Kontaktinformasjon til BADSTUFERGENs kundeservice: booking@badstufergen.no

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

KONTAKT OSS

Har du spørsmål? Kontakt oss på booking@badstufergen.no eller send inn skjemaet nedenfor :)


Norsk (bokmål)

Select language

[[recommendation]]

Norsk (bokmål)

Select language