Hos oss kan du virkelig slappe av og trekke inn både varmen, opplevelsen og utsikten over Mjøsa. Legg hverdagen hjemme og nyt et snev av badstuluksus hos oss på Badstufergen.

FØR BESØKET

For å unngå dehydrering - drikk gjerne vann før du kommer til Badstufergen

Gå på do – Vi har dessverre ingen do eller dusj ombord

HVA SKAL JEG TA MED?

 • Badetøy
 • 2 x håndklær, et til å sitte på og et til å tørke seg med
 • Pose til vått badetøy/håndklær
 • Rikelig med vann.

MAT & DRIKKE

I tillegg til vann og annen drikke kan du ha med alkohol ombord.

Vi anmoder at du begrenser dette til maks 2 x enheter øl eller vin per person. Begrensningen er både for din egen velvære og at du ikke blir dehydrert, men også av sikkerhetsmessige hensyn siden vi befinner oss på vann.

Våre badstumestere har rett til å vise bort synlig berusede gjester fra båten. Sprit er ikke tillatt på Badstufergen.

Unngå drikke med sterke fargestoffer, slik som kaffe, rødvin, Aperol og cola, da dette setter merker på treverket.

Mat i badstuen er ikke tillatt, men du kan ta med snacks ol. som nytes utendørs eller i omkledningsrommet.

UNDER BESØKET

Ved ankomst til Badstufergen vil gruppen din bli møtt av en hyggelig badstumester. Badstumesteren vil gi dere en introduksjon til båten og saunaen, og sørge for ved og vann under hele besøket.

Har dere spørsmål underveis, kan dere spørre badstumesteren. Har du booket cruise vil du møte en av våre skippere som tar dere med ut på tur på Mjøsa. 

Skipperen er godt kjent i området  - det er jo ikke så vanskelig med tanke på at vi ligger på en innsjø uten skjærgård – men har du forslag til ønsket rute må du gjerne be skipperen om det.

Badstumestrene er flinke fotografer og hjelper deg gjerne med å få det perfekte bildet til å dele i sosiale medier eller med andre.

BADSTUEN

Med god isolering i veggene og en vedfyrt Kota badstuovn fra Finland holder badstuen veldig godt på varmen. Badstuen holder ca 60-70 grader når dere ankommer, og oppnår fin over 90 grader om ønskelig. Badstuen er bygget for max 12 personer, og noen vil foretrekke å være færre for bedre armslag.

Har dere spørsmål underveis, kan dere spørre badstumesteren. 

Badstumestrene er flinke fotografer og hjelper deg gjerne med å få det perfekte bildet til å dele i sosiale medier eller med andre.

BADING

De aller fleste som besøker oss tar en dupp i sjøen etter en stund. Dette er selvfølgelig helt frivillig, selv om litt sunt gruppepress ofte gjør at de fleste hopper uti. På vinteren har vi laget egen badekulp i isen med badestige. Isbading gir en utrolig god følelse i kropp og sjel og har mange dokumenterte helseeffekter som  følelsen du sitter med etterpå i både kropp og sjel er vanskelig å slå.

FASILITETER

 • Badstufergen har et stort oppvarmet omkledningsrom med oppbevaringsplass til eiendeler
 • Vi har et stort speil på veggen.
 • Det er mulig å spille musikk på vår trådløse høyttaler. Ta den gjerne med inn i badstuen, men den trives best på gulvet.
 • Vi har sandaler til bruk på isen for å holde føttene varme på vei bort til badehullet
 • Prøv ukens eteriske oljer. Hver uke setter vi frem tre eteriske oljer som gir utrolig god duft når man tar 4-5 dråper i en øse med vann og heller på badstuovnen
 • Legg gjerne igjen en hilsen i Badstuboka vår
 • Dessverre har vi ikke dusj eller toalett ombord.

ETTER BESØKET

Tok du et blinkskudd av en opplevelse på Badstufergen du har lyst til å dele med oss  setter vi veldig pris på delinger i sosiale medier og anmeldelser på Google og TripAdvisor. Fortell en venn – vi opplever at flesteparten av vår gjester kommer på besøk til oss etter å ha pratet med en venn – Det synes vi er veldig hyggelig.

Send oss gjerne spørsmål og tilbakemeldinger på Facebook eller på mail.


English

Select language

[[recommendation]]

English

Select language